Mega

MEGA

Reviews

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 04-268 20 00Klanttevredenheid:   7.3 /10 - 6 reviews

Lees ervaringen van anderen: objectieve beoordelingen, adviezen, sterke punten, zwakke punten, ...

 

   7.3/10


Er zijn 6 beoordelingen geschreven over Mega. De reviews zijn geplaatst door bezoekers zoals uzelf, en niet door Mega of Aanbieders.be. De gemiddelde score werd berekend op basis van reviews van max. 2 jaar oud.

Schrijf zelf een review over Mega

  •    8.0/10
  •    6.8/10
  •    7.2/10
  •  
6 reviews
Mega
Tot op heden goede dienstverlening

Review geplaatst op 26 februari 2019, 06:29, door Vandevelde Guillaume uit regio Machelen

Review Mega Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gezien mijn overstap recent is gebeurd,heb ik momenteel geen juiste beoordeling

- Vandevelde Guillaume (Machelen)

Schrijf zelf een review over Mega

Kies nu ook voor een stroomtarief van Mega

Vond je deze review nuttig? Ja (3) | Neen (1) | Ongepast?

Mega
Goede uitleg

Review geplaatst op 28 januari 2019, 17:25, door anoniem uit regio Zedelgem

Review Mega Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Mega
Geweldig

Review geplaatst op 15 januari 2019, 20:17, door Verhoeven uit regio Duffel

Review Mega Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

meer als 40 euro minder per maand dan andere leverancier en bij mega zit er turteltaks is erbij

- Verhoeven (Duffel)

Schrijf zelf een review over Mega

Kies nu ook voor een stroomtarief van Mega

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Mega
Uitkijken bij hernieuwing contract

Review geplaatst op 29 november 2018, 00:22, door anoniem uit regio Dilbeek

Review Mega Elektriciteit & Gas

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Na een groepscontract via wikipower van 1 j bestelen ze je dubbel en dik bij hernieuwing, uitkijken!

- anoniem (Dilbeek)

Schrijf zelf een review over Mega

Kies nu ook voor een Energietarief van Mega

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Mega
Geweldig

Review geplaatst op 15 oktober 2018, 20:17, door Verhoeven uit regio Duffel

Review Mega Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

meer als 40 euro minder per maand dan andere leveracier en bij mega zit er turteltaks is erbij

- Verhoeven (Duffel)

Schrijf zelf een review over Mega

Kies nu ook voor een stroomtarief van Mega

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Neen (0) | Ongepast?

Mega
Scherpe prijs voor een 5-jarig vast contract!

Review geplaatst op 02 maart 2015, 15:26, door anoniem uit regio Borgloon

Review Mega Elektriciteit

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eind februari 2015 heb ik me via aanbieders.be ingeschreven voor een "Mega Zen"-contract: elektriciteit vast voor 5j, en dat aan een prijs van 5,11c€/kWh! Nu zie ik op het tariefblad van 03/2015 dat de prijs ondertussen gestegen is naar 5,6c€/kWh... ik ben dus content dat ik op het juiste moment overgeschakeld ben van leverancier. :) Met al wat er nu gebeurt op de elektriciteitsmarkt (sluiten van kerncentrales, meer en meer invoer), vermoed ik dat ik de komende 5 jaar wel goed zal zitten qua prijs. Overschakeling is gepland op 31/03/2015, maar zal normaal geen probleem mogen zijn.

- anoniem (Borgloon)

Schrijf zelf een review over Mega

Kies nu ook voor een stroomtarief van Mega

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Neen (0) | Ongepast?

6 reviews

Beoordelingen door echte klanten over Mega

Bent u benieuwd naar de verschillende reviews over Mega, bijvoorbeeld omdat u van plan bent om over te stappen naar Mega? Wij verzamelen ze voor u, zodat u er eenvoudig doorheen kunt lezen en u op zoek kunt gaan naar de beoordeling van andere gebruikers. We onderscheiden een aantal verschillende elementen, zodat u Mega als geheel op een uitstekende manier kunt beoordelen.

Wilt u zelf een review plaatsen? Vertel ons wat u vindt van bijvoorbeeld de prijs en hoe uw ervaringen met de klantendienst zijn. U zorgt er daarmee voor dat andere gebruikers goed in kunnen schatten of Mega hen aanspreekt en of ze er verstandig aan doen om over te stappen vanaf hun huidige .