Antargaz

ANTARGAZ

Uw ervaring

Telefonisch bestellen: 011-37 38 00Facturatie/Technische problemen: 078-77 77 77Klanttevredenheid:   0 /10 - 5 reviews


Tevreden of Ontevreden over Antargaz? Deel hier uw eigen ervaring.

Klik per categorie op één van de symbolen om aan te geven of u al dan niet tevreden bent.

Uw persoonlijke gegevens


Uw beoordeling van Antargaz

Vat je mening samen in één zin (bv. "Erg goede dienstverlening aan prima prijs")

Schrijf hier je beoordeling. Probeer zo duidelijk mogelijk te zijn, en hou het aub. relevant. (max. 800 karakters)


Gelieve bij het schrijven van een beoordeling / review / evaluatie rekening te houden met de volgende richtlijnen.

 1. Schrijf alleen over de gekozen leverancier / product. Houdt de beoordeling zo duidelijk en relevant als mogelijk.
 2. Let op je spelling en grammatica. Lees je review eerst na vooraleer ze in te dienen.
 3. Toon respect voor de andere bezoekers in taal en woordgebruik. Vermijdt sarcasme; niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor humor.  
 4. Vermijdt het vrijgeven van persoonlijke informatie. Onze website wordt dagelijks door duizenden bezoekers geraadpleegd. wil je persoonlijk advies, contacteer dan onze helpdesk.  
 5. In geval van technische storingen, contacteer altijd de klantendienst van je leverancier om een oplossing te vinden. Je vindt van elke leverancier alle contactgegevens (e-mail, telefoon, adres) op onze website.
 6. In geval van problemen met een leverancier; vermijdt het vermelden van naam/toenaam van een klantendienst medewerker.  Meestal doen zij hun uiterste best om je te helpen, gegeven de middelen en informatie waarover ze beschikken.  Speel op de bal, niet op de persoon.
 7. Gebruik van HTML-codes of andere opmaak is niet toegelaten.
 8. Het plaatsen van linken of verwijzingen naar websites van derden is niet toegelaten.
 9. Schuttingtaal, reclame, spam, plagiaat, kwetsende, racistische, pornografische of elk andere vorm van ethisch onverantwoorde tekst in de opgegeven naam, onderwerp, evaluatie is niet toegelaten. 
 10. NIET SCHREEUWEN aub. : Volledige zinnen in hoofdletters geschreven komt té schreeuwerig over voor onze andere bezoekers.
 11. Beoordelingen die tegen één of meerdere van deze regels ingaan, kunnen/zullen zonder tegenbericht verwijderd worden. Het veelvuldig negeren van deze richtlijnen zal resulteren in een permanente ban/wering van onze website, zonder berichtgeving hieromtrent.
 12. Aanbieders.be behoudt zich het recht om een beoordeling om eender welke reden te weigeren of wijzigen. Ook al wordt een beoordeling op een bepaald moment getoond, Aanbieders.be mag deze altijd achteraf verwijderen.
 13. Aanbieders.be heeft het recht om uw beoordeling ook op andere websites te tonen dan op www.aanbieders.be.
Met het oog op kwaliteit bent je verplicht een naam, postcode en e-mailadres op te geven. Je e-mailadres wordt nooit aan derden doorgegeven. Je kan aanduiden als je niet wenst dat je naam getoond wordt op de website. De postcode is belangrijk om te bepalen van welke regio je bent, zodat de evaluatie gekaderd kan worden door onze andere bezoekers.

Je bent niet verplicht een waardering voor de specifieke tevredenheidscriteria op te geven, maar het is wel aangeraden. Niet gewaardeerde criteria worden niet in aanmerking genomen bij het bereken van de gemiddelde scores.

Mocht je om één of andere reden wensen dat een gemaakte beoordeling verwijderd wordt van de site, gelieve dan een gemotiveerd verzoek hiertoe in te dienen bij onze klantendienst, met duidelijke vermelding van beoordeling + reden. Je verzoek zal dan onderzocht worden.